Egy vidám grillparti vagy akár egy jó paprikás krumpli elengedhetetlen hozzávalója a finom kolbász.
 • Klasszikus grillkolbász
  A sajtos és magyaros variánsok mellé megérkezett a hagyományos ízek kedvelőinek készült Klasszikus grillkolbász, mely finoman fűszerzett kellemes ízével rabul ejt mindenkit.
  Részletek
 • Magyaros grillkolbász
  A Magyaros grillkolbász kellemes paprikás-magyaros ízvilágot kínál fogyasztóinkat. A Sága a minőség mellett tette le a voksát, termékünk ugyanis kiemelkedő minőségű pulykahúsból készül és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízesítőket. Kiváló választás grill partikra, de serpenyőben elkészítve mustárral, ketchuppal, friss kenyérrel tálalva is mennyei.
  Részletek
 • Sajtos grillkolbász
  A magyaros verzió mellett itt a Sajtos pulykakolbász is. A minőségi pulykahúsból készült grill termékünket lágy sajtdarabokkal gazdagítottuk, termékünk nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízesítőket. Kiváló választás grill partikra, de serpenyőben elkészítve, mustárral, ketchuppal, friss kenyérrel tálalva is mennyei.
  Részletek
 • Barbecue grillkolbász
  A grill partik elmaradhatatlan kedvence a Barbecue ízesítésű pulykakolbász, harmonikus fűszerezése pedig garantálja az íz-élményt! A Sága grillkolbászok között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót!
  Részletek