Egy vidám grillparti vagy akár egy jó paprikás krumpli elengedhetetlen hozzávalója a finom kolbász.
 • Füstler pulykakolbász csípős, Jalapeno paprikával
  Igazi ínyenc fogás a csipős ízek kedvelőinek a Jallapeno paprikával készült pulykakolbász. Termékünk kiemelkedő minőségű pulykahúsból készül és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízesítőket. Kiváló választás grill partikra, de serpenyőben elkészítve mustárral, ketchuppal, friss kenyérrel tálalva is mennyei.
  Részletek
 • Füstler pulykakolbász
  A hagyományos ízek kedvelőinek készült Klasszikus pulykakolbász, mely finoman fűszerzett kellemes ízével rabul ejt mindenkit. Magas minőségű szárnyashúsból készült, glutén és laktózmentes.
  Részletek
 • Falni Jó! kolbász magyaros
  Magyaros fűszerezésű klasszikus kolbász, elkészíthető grillezve, serpenyőben sütve feltétnek vagy akár önmagában is teljes értékű vacsora lehet.
  Részletek
 • Falni Jó! kolbász sajtos
  A Falni Jó sajtos kolbász kellemes fűszerezésű lágy sajttal készült. Kiváló grillezéshez, de serpenyőben megsütve feltétnek is igazi ínycsiklandó finomság.
  Részletek
 • Klasszikus grillkolbász
  A sajtos és magyaros variánsok mellé megérkezett a hagyományos ízek kedvelőinek készült Klasszikus grillkolbász, mely finoman fűszerzett kellemes ízével rabul ejt mindenkit.
  Részletek
 • Magyaros grillkolbász
  A Magyaros grillkolbász kellemes paprikás-magyaros ízvilágot kínál fogyasztóinkat. A Sága a minőség mellett tette le a voksát, termékünk ugyanis kiemelkedő minőségű pulykahúsból készül és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízesítőket. Kiváló választás grill partikra, de serpenyőben elkészítve mustárral, ketchuppal, friss kenyérrel tálalva is mennyei.
  Részletek
 • Sajtos grillkolbász
  A magyaros verzió mellett itt a Sajtos pulykakolbász is. A minőségi pulykahúsból készült grill termékünket lágy sajtdarabokkal gazdagítottuk, termékünk nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízesítőket. Kiváló választás grill partikra, de serpenyőben elkészítve, mustárral, ketchuppal, friss kenyérrel tálalva is mennyei.
  Részletek
 • Barbecue grillkolbász
  A grill partik elmaradhatatlan kedvence a Barbecue ízesítésű pulykakolbász, harmonikus fűszerezése pedig garantálja az íz-élményt! A Sága grillkolbászok között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót!
  Részletek