• Fini Mini panírozott pulykapárizsi
  A közkedvelt Dinosaurus és Nuggets után most megérkezett az új kedvenc. A panírozott párizsit mindenki szereti, a pirítós tasaknak köszönhetően pedig most gyerekjáték az elkészítése is. A gyerekek így akár egyedül is pár perc alatt finom ebédet varázsolhatnak maguknak vagy meglephetik a család többi tagját is.
  Részletek
 • Fini Mini &GO!
  Az új formabontó poharas kiszerelésű mini pulykavirsli nem csak ízében és összetételében vonzó, hanem különleges meglepetéseket is tartogat a gyermekek számára. A kupak alá egyedi játékot rejtettünk el, a csomagoláson található LARA alkalmazással pedig életre kel Koko a kismajom. Az étkezés így valóban izgalmas élménnyé válik kicsik és nagyok számára egyaránt.
  Részletek
 • Fini Mini - pulykapárizsi
  Vigyázat, a Fini Mini család pulykapárizsi tagja könnyen a gyermekek kedvencévé válhat! A páratlanul magas, 80%-os hústartalom, illetve a hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok rendkívül értékes tápanyagforrássá tehetik az ínycsiklandóan finom pulyka csemegét.
  Részletek
 • Fini Mini Nuggets
  Új taggal bővült a Fini Mini termékcsalád. Egy-kettőre a kicsik kedvencévé válik majd a csirke mellhúsból készült Nuggets, mely élelmi rostokat és kalciumot tartalmaz, valamint tengeri sóval készült. Sütőben, olaj hozzáadása nélkül gyorsan elkészíthető, finom ebéd vagy vacsora kicsik és nagyok számára egyaránt.
  Részletek
 • Fini Mini Dinosaurus
  A már eddig is jól ismert Dinosaurus most kifejezetten a gyermekek ízléséhez igazodva megújult. A 3 féle dinosaurus alakra formázott ropogós, aranybarna panírba forgatott pulyka mellhús felhasználásával készült termék valamennyi gyermek arcára mosolyt csalhat. Élelmi rostokkal, kalciummal és tengeri sóval gazdagítva minőségi alternatívát kínál a húskészítmények körében.
  Részletek
 • Fini Mini csirke mellsonka
  Az új Fini Mini csirke mellsonka ízletes mini szeletei egy-kettőre a gyerekek kedvenceivé válnak. A hozzáadott B6-vitamin az anyagcserében, az E-vitamin az immunvédekezésben, a kalcium a csontok szilárdságában, a folsav pedig a vérképzésben játszik szerepet, és segíti a vas, illetve B12-vitamin felszívódását.
  Részletek
 • Fini Mini - mini pulykavirsli
  Az apró virslifalatkák igazán táplálóak, mivel kiemelkedően magas, 80%-os hústartalommal készülnek. A Fini Mini mini pulykavirsli a hozzáadott vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően rendkívül értékes tápanyagforrás lehet kicsik és nagyok számára egyaránt. Az elkészítési lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, felhasználásuknak csak a kreativitás szab határokat.
  Részletek