A Sága Foods Zrt. sikereinek, hírnevének és piaci pozíciójának megőrzése érdekében a vevők igényeinek megfelelő minőséget stratégiai kérdésként kezeli. Célunk, hogy termékeink magas műszaki színvonalával, innovatív viselkedéssel, valamint a fogyasztók igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálásával a hazai és nemzetközi piacon rangos szerepet tölthessünk be.
  • A táplálékallergia egyre több ember számára jelent egészségügyi problémát. Tudja meg, melyik termékünk, milyen allergén összetevőket tartalmazhat!
  • Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás alapvető feltétele a megfelelő mennyiségű étel bevitele, illetve a változatos étrend kialakítása. Tudjon meg többet az egészséges táplálkozás alapjairól dietetikusunktól, Turcsák Katalintól!
  • A Sága Foods Zrt. sikereinek, hírnevének és piaci pozíciójának megőrzése érdekében a vevők igényeinek megfelelő minőséget stratégiai kérdésként kezeli. Tudjon meg többet a minőség iránti elkötelezettségünkről!
  • A Sága Foods Zrt. kiérdemelte az FSC tanúsítványt, amely garantálja, hogy forgalmazott termékeink megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, illetve gyártás feltételeinek.