Cégünkről 

A Sága Foods Zrt. több mint 80 éves múltra tekint vissza, ma Magyarország egyik legjelentősebb húsipari vállalatának mondhatjuk magunkat. A 100 % állami tulajdonban lévő baromfifeldolgozó vállalatot 1992-ben privatizálták, majd 1993-ban az angol Bernard Matthews cégcsoport vette át a vállalat irányítását.  A SáGa Foods Zrt. a továbbfeldolgozott termékeket gyártó SáGa Szárnyas Finomságok Kft. és Sárvári Baromfiipari Rt. egybeolvadásával jött létre. Több évtizede azon dolgozunk, hogy olyan, Magyarországon előállított minőségi termékeket nyújtsunk fogyasztóinknak, amelyek nemcsak finomak, hanem gyorsan és könnyen elkészíthetők is. A Sága üzletfilozófiájának alapja a folyamatosan ellenőrzött magas minőség, emellett kiemelkedő szerepet kap, hogy cégünk termékei maximálisan megfeleljenek a fogyasztói igényeknek. Pulyka termékeink egészségesek és könnyűek, az ízélmény pedig garantált. Sárvári üzemünkben működik az itthon található legkorszerűbb gyártósor, aminek köszönhetően mindössze másfél óra elég ahhoz, hogy a termék fogyasztásra kész állapotban az asztalra kerülhessen. 

Cégünk vezető piaci szereplőként kimagasló eredményeket ért el a főtt húskészítmények piacán, a pulykavirsli, a pulykasonka és a pulykapárizsi kategóriákban. Olyan ismert és kedvelt márkákat tudhatunk magunkénak, mint a Füstli és a Selyemsonka, melyek már több mint 10 éve töretlen sikernek örvendenek. Idei újításunk a kifejezetten gyermekek részére fejlesztett, magas hústartalmú Fini Mini termékcsalád. Mindezek mellett fagyasztott termékeink is előkelő helyen szerepelnek a piacon. 

Vállalatunkat a minőség és a hagyományos ízek megőrzése mellett a folyamatos megújulás jellemzi. A már jól ismert és közkedvelt termékcsaládjainkat új ízvariánsok fejlesztésével, a csomagolásokat a mai trendekhez igazodó megjelenésekkel frissítjük. Termékeink többsége nem tartalmaz mesterséges ízesítőket, színezéket és tartósítószereket, számos készítményünk pedig laktóz- és gluténmentes.

Munkatársaink évtizedes tapasztalata valamint a meghonosított nyugat-európai színvonalú termelési és üzleti kultúra egyaránt vásárlóink érdekeit szolgálják.

Minőség

A Sága részére nagyon fontos a minőségi termékek gyártása, ezért összes termékünk kiváló minőségű alapanyagokból készül. A minőségbiztosítási folyamat a felhasznált alapanyagok alapos kiválasztásával és auditálásával kezdődik. Vállalatunk minden üzemegysége megfelel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítási (ISO, BRC, IFS) előírásoknak. Saját akkreditált mikrobiológiai és kémiai laboratóriumot mondhatunk magunkénak. 
A termékeket folyamatos mikrobiológiai, kémiai és érzékszervi vizsgálatoknak, tárolási kísérleteknek vetjük alá és nyomon követjük, ellenőrizzük a gyártási minőséget.

Fejlesztés

A meglévő termékek frissítése mellett nagy hangsúlyt fektetünk új termékek fejlesztésére is. A termékminőség megtartásának és a márkaépítésnek feltétele a termelési technológia fejlesztése és az új termékfejlesztések folyamatos megvalósítása. Számos piackutatást végzünk, hogy maximálisan kielégítsük a vásárlói igényeket, folyamatosan felügyeljük és a kialakult elvárásokhoz alakítjuk termékportfóliónkat. Megújítjuk termékeink csomagolásait a fogyasztók legszélesebb körű tájékoztatása érdekében, receptötleteket kínálunk, elkészítési és tálalási lehetőségeket javasolunk.

A fogyasztók a Ságát lendületes, minőségi, innovatív márkaként azonosítják.

Cégünk négyszeres „Superbrands”-díjnyertes, Füstli termékeink pedig kiérdemelték a „Kiváló Magyar Élelmiszer” védjegyet. (Részletek a Büszkeségeink menüpont alatt)